Zwangerschapscursus

 Zwangerschapscursus Bergen op Zoom

 Zwangerschapscursus

Zwanger zijn en anticonceptie is relatief een nieuw onderwerp, dat is niet verwonderlijk gezien de nieuwheid ervan. Niettemin, vanaf het moment dat vrouwen seksueel actief zijn en zwanger worden, maken ze zich grote zorgen over de gezondheid van hun baby. Zwangerschap betekent nieuw leven creëren en voor je baby zorgen, wat heel belangrijk is. Al snel realiseren vrouwen zich dat de gezondheid van de baby anders is dan die van henzelf. Het is belangrijk om een ​​zwangerschapscursus te volgen omdat het je mentaal voorbereidt op dingen die later gebeuren. Het is belangrijk om emotionele weerstandspunten te bestrijden, aangezien onvruchtbaarheid veel lijkt op elk ander probleem.

Mijn persoonlijke ervaring van impulsief en vastberaden te zijn om te bevallen, heeft mijn leven voor altijd veranderd. De drive en wenskracht die ik in die vroege dagen had, koelde al snel af toen ik er de realiteit mee deed. Ik bezocht een plaatselijke kliniek en vroeg de dokter of ik een zwangerschapscursus mocht volgen. Zijn antwoord was dat het op dat moment waarschijnlijk niet het beste voor mij was. Hij bracht me om naar een programma bij de YWCA dat gelukkig gemakkelijker te betalen was. Ik sprong door alle stadia van de workshop, Russian Kiaition, geproduceerd door de President's Youth Organization.

Mijn moeder ontmoette mijn grootouders toen ze de verzorger van mijn broers en zussen kreeg toegewezen. De overstap van patiëntenzorg naar patiëntenzorg was een vreemd romantische ervaring. Het conciërgemodel gaf me mijn dagelijkse dosis absurditeit, waaronder het uittrekken van begonnen urine bij patiënten, het ruiken van de urethra en constipatie. De luiers voor volwassenen werden al snel acceptabel, maar de momenten van dwaasheid werden te snel vervangen door de serieuze zaak van de zorg voor mijn patiënten.

Nu ik het tempo van het leven weer oppak na een pauze van bijna drie jaar, vraag ik me af of ik nu klaar ben om ouder te worden. Mijn man is kinderarts en ik ben al vijf jaar kinderverpleegkundige. Vier jaar geleden werd ons eerste kind geboren. Nu ik de grens van een halve eeuw nadert, is één ding zeker, er zal geen verschuiving zijn in onze stamboom. Mijn oudste zoon is nu bijna 28. Zijn persoonlijkheid is grillig, maar hij is slim genoeg om zijn school af te maken en uiteindelijk aan een carrière te beginnen. Ik ben misschien binnenkort jaloers op zijn vooruitgang.

Als ik duizelig was en volharding de prijs was die ik zou betalen om een ​​baby te krijgen, zou ik het moeilijk vinden om aan iemand anders dan aan mezelf te denken. Ik ben echter niet bereid om zomaar te verdwijnen. Ik ben bereid om er alles aan te doen om ervoor te zorgen dat ik een gezonde baby kan krijgen. Ik begon een zwangerschapstestkit met een tweede vriendin, het soort persoon met wie ik de rest van mijn leven zou willen doorbrengen. Ze kreeg haar uitgerekende datum in de volksmond vorige week. Ik hoop dat de test positief is. Samen met vermoedelijke vitamines en hormonen is er HFE, een enzymvervanging die de bloedstroom versterkt. Vier jaar zonder zwangerschap zou 'Marketing Doctor's Dirty Dozen' zijn.

Met wat nadenken en wat onderzoek begin ik een verzameling bronnen te ontwikkelen om door te geven. Ik heb een site gemaakt met de naam Flotrol.Com. Hier is een link ernaar: http://www.flotrol.com/Als je het daar niet kunt vinden, probeer dan dit adres: [http://www.eweightcess.com/career/dear/]Trouwens, CON voorzorgsmaatregelen zijn belangrijk. Ik hoorde onlangs dat één op de 11.000 zwangerschappen wordt veroorzaakt door een onveilige implantatie van het spiraalvormige deel van het middenrif. Daarom zei ik 'intens', niet wanhopig! Een vriend van mij gaf me haar 'onveilige magneet'-app om te downloaden naar je mobiele telefoon. Voer gewoon uw postcode in (of stad/staat/ postcode indien niet in de VS) en ik heb de adressen van sommige kantoren, hoewel ik daar niet heen ga. Wanneer u het vermelde nummer belt, wordt u rechtstreeks naar het CAPS geleid. Laat ze je niet naar beneden halen. Vragen stellen. Wees gewoon volhardend. Er zijn mensen die er echt om geven.

Denk bij het verlaten van elke dag aan positieve dingen. Hoe voelde je je toen je wegging? Was je geweldig, ben je moe, orida of uitgeput? Escapist of weggelopen? Of je nu een tiener of een volwassene bent, heb je het eerder geprobeerd en heb je gefaald? Heb je een pijn of een geschiedenis van emotionele of fysieke mishandeling? Zo ja, vertel me, wat is de langste tijd tussen pogingen die je ooit hebt gehad? Geen druk, ik ben slechts een observatie, maar vertel het me, want ik wil je graag helpen.

Als je kinderen hebt, denk je misschien dat adoptie of een ouder uitziende broer of zus je stijl zou schaden. Maar denk niet twee keer na. Absoluut mooi en Verantwoordelijk voor zichzelf maakt deel uit van uitzonderlijke gehandicapte MtWendybrowneuce.com-lezers. Zeg gewoon ja tegen mensen die van je zullen houden. En zeg tegen jezelf dat je je best hebt gedaan.