Hoe kies je de juiste voeding voor je kind?

Babyvoeding gezond

De volgende stap is het kiezen van de juiste voedingsmiddelen. Dit betekent dat je voedingsmiddelen moet vermijden die schadelijk zijn voor je kind. In het eerste jaar van uw kind mag het geen bewerkte voedingsmiddelen, suikerhoudende voedingsmiddelen of fast food krijgen.

Ten tweede, zorg ervoor dat je kind genoeg van de juiste voeding binnenkrijgt om zijn immuniteit en groei te helpen stimuleren. Kies mager vlees of vis en kies groenten uit groene bladgroenten. De aanbevolen portie is zeven porties groenten, afhankelijk van de leeftijd en het gewicht van uw kind. Bijvoorbeeld, als je kind 0 – 3 jaar oud is, moet je hem zevenbananen of meningo geven.

Ten derde, vergeet niet dat u het rolmodel van uw kind bent en dat zij hun gedrag kiezen op basis van wat zij in u zien. Vertel kinderen daarom de juiste dingen en vermijd dingen die u hen niet vertelt. Zeg geen gevaarlijke dingen en vermijd alle andere negatieve dingen waarvan u denkt dat uw kind ze misschien heeft gehoord.

Ten vierde, vergeet niet dat kinderen veel dingen lekker vinden; ze zijn erg gevoelig voor verschillende merken kaas en eetwaren en ze houden van zoet voedsel. Het is belangrijk om ook suikerhoudend eten en drinken te vermijden. Er is een hoge incidentie van obesitas onder kinderen.

Faste is niet alleen een kwestie van zuinig eten voor uw kind. Het is ook een kwestie van goede manieren en het is de belangrijkste maaltijd in het menu van elk kind. Het is ook belangrijk voor het behoud van de inwendige gezondheid van het gebit van uw kind, als u het zijn eigen rauwkost laat kiezen. Bereid uw kinderen dus voor op het leven en introduceer gezonde babyvoeding in hun mond. Laat ze proeven van verschillende soorten fruit, groenten, vlees, granen, of zelfs rauwkost geïnspireerd door het ouderschap.

5. Maak de maaltijden over het algemeen gezellig en schoon en houd een strak schema aan. Dit betekent dat de ouders moeten weten wat de kinderen eten en hoe vaak en dat het eten moet worden bereid volgens de leeftijd van het kind. Kies tijdens het eten enkele recepten uit die uw kind lekker vindt. Beperk de kosten van de kinderrestaurants en moedig uw kind aan om thuis te eten. Bovendien hebben uw kinderen ook goede gezonde voeding nodig om gezond te groeien en dit soort voeding heeft niet alleen lichamelijke activiteit, maar speelt ook een vitale rol in de algehele groei en ontwikkeling van uw kind. Maak van het samen eten een leuke en gezellige tijd, in plaats van de tijd door te brengen als een zweverige ouder.

Vergeet niet dat het aanbieden van maaltijden niet alleen de belangrijkste manier is om deze tijd te vieren, maar ook de ouders helpt invloed uit te oefenen op hoeveel en op welke manier zij aan hun kinderen geven. Het is een vormende stap in het opbouwen van een vertrouwensrelatie tussen ouders en kinderen die liefde en waarden overbrengt.