Hoe maak je betere keuzes

Eerste hapjes baby

Wij begrijpen het belang van het eten van meer voedzame voeding. De eerste maanden van het leven van uw baby gaat de aandacht vooral uit naar gaatjes. Na de leeftijd van 2 maanden zal uw baby beginnen met het veranderen van de kwaliteit van zijn aanvallen. Om u te helpen bij deze verandering kunt u contact met ons opnemen zodat wij u door deze belangrijke fase kunnen helpen.

  1. Wat is Shakeology?

Shakeology is een nieuw product dat wordt gelanceerd door Unilevel, een wereldwijd bedrijf met activiteiten geconcentreerd in Latijns-Amerika. Het is een prachtige combinatie van vier heerlijke vruchten: banaan, guave, aardbei en watermeloen. Het bedrijf werd in 1999 opgericht door twee buitengewone Amerikaanse mannen uit de voedings- en drankenindustrie, Donato Andiam enOTEIUAC Properties. De zone, de gunstige fiscale bescherming en het gunstige klimaat voor land- en tuinbouwproducten maken de Spiceberry-regio tot een van de meest metropolitane regio’s ter wereld. Deze unieke omgeving geeft aanleiding tot goedkope producten van hoge kwaliteit uit de onderste lagen van de voedselketen.

  1. Wat kan Shakeology doen voor de gezondheid van mijn baby?

Shakeology kan verschillende gezondheidsaanbevelingen doen voor een ouder, afhankelijk van de situatie van de baby die het gebruikt. Voor het grootste deel kan het worden gebruikt als een systeem van voedingssupplementen om te helpen bij de groei en ontwikkeling van uw baby. Enkele van de gezondheidsaanbevelingen zijn:

  1. Zal Shakeology werken voor de behoeften van mijn baby?

We hebben veel onderzoek gedaan en veel tests uitgevoerd in onze laboratoria om er zeker van te zijn dat het zal werken voor onze klanten en ook voor onze eigen producten. Hieronder staan de 5 redenen waarom Shakeology voor ons zal werken:

a.Shakeology is een volledig natuurlijke shake uit de Stille Oceaan. Het is ontwikkeld met een doel om aan de behoeften van elke baby te voldoen met een minimum van 3 tot 5 porties fruit/groenten.

b.Shakeology is volledig natuurlijk en homeopathisch. Het is bewezen door laboratoria in de wereld dat het veilig is en ook effectief. De gemiddelde tijd vanaf de geboorte van de baby tot de dag dat hij Shakeology eet zal ongeveer 4-6 maanden zijn. In deze tijd zal de baby nog bezig zijn met het ontwikkelen van zijn spijsverteringsstelsel met behulp van 5 verschillende soorten voedsel.

c.Shakeology bevat alle natuurlijke voedingsingrediënten. Het bevat geen toegevoegde kleurstoffen, synthetische stoffen, kunstmatige zoetstoffen, chemische zoetstoffen, transvetten of geraffineerde suikers. De oorspronkelijke primaire ingrediënten van Shakeology zijn: Vruchten (natuurlijk), Water, Sojayoghurt, Kruiden (natuurlijk), Noten (niet in siroopvorm), en Melk (biologisch).

d.Shakeology is transvetvrij. Maar wees niet te gretig, want er is een calorievrije versie van Shakeology. De fabrikanten van Shakeology gebruiken gewoonlijk transvetzuren om hun product bij elkaar te helpen houden en om de smaak te verbeteren. Transvetzuren komen van nature in zeer kleine hoeveelheden voor in vis zoals zalm, visolie en kabeljauw, Shakeology is de enige supervrucht die geen transvetzuren bevat.

  1. Hoe krijg ik mijn kinderen zo ver dat ze voedzaam eten?

Shakeology heeft veel heerlijke recepten en als kinderen deze eten zeggen ze “Mmmm, dat is lekker”. Ook zie je dat elk kind iets anders wil eten vanwege hun individuele behoeften en dus heeft Shakeology veel opties beschikbaar. Elk kind is een uniek individu en er is niet een dieet dat voor iedereen werkt.

Maar als kinderen Shakeology eten, zeggen ze dat het lekker smaakt! Elke keer dat uw kind Shakeology eet, profiteert het van de macro- en microvoedingsstoffen, evenals van de antioxidanten en alle geweldige vitaminen die in Shakeology zitten.

  1. Zal Shakeology Ooit Oud Worden?

De meeste gebruikers van Shakeology hebben het gedronken in de vorm van bèta-definitie. Veel mensen die het gebruiken zweren bij de energie- en immuunverhogende eigenschappen, evenals de effecten op gewichtsverlies. Aangezien er geen vaste tijd is om Shakeology in te nemen (de meeste mensen zeggen dat het ongeveer 3 minuten duurt om een toename in energie te voelen met Shakeology) verwachten de meeste gebruikers dat ze alleen een toename in energieniveau krijgen met dit product.

De meeste mensen gebruiken Shakeology als maaltijdvervanger en u krijgt niet die extra energie gedurende de dag omdat uw lichaam al het voedsel uit de shake heeft voorverteerd. Dus voor degenen onder u die proberen om gewicht te verliezen, is het een uitstekende maaltijdvervanger.

De meeste mensen zijn bezorgd over het nemen van de shake vanwege de calorieën. Nou er is een oplossing! In plaats van elke dag een hele grote shake te drinken, kun je alle voordelen krijgen met slechts 1-2 drankjes. Dus als je haast hebt neem het je blender met een banaan, de maaltijdvervanger Shakeology zal het werk perfect doen. U hoeft zich geen zorgen te maken over de calorieën!

Kijk uit voor de advertenties zoals “Altijd ruimte laten voor salade”? Ze maken geen grapje.