Hoe je juwelen te verzorgen en te onderhouden.

Ibiza ketting

De meeste van Sunstones collectie zijn modieuze straatverhalen.

Hieronder vindt u enkele instructies over hoe u uw juwelen moet verzorgen en onderhouden.

Ibiza, de prachtige zeil charme van onze winkel, zit vol met moderne straat verhalen.

Lente 2008Sunstones juwelen benodigdheden:

Ibiza ketting: Koop de zilveren verchroomde Ibiza ketting voor de kerstdagen! Het is een zilveren ontwerp met zwarte of tinnen accenten. Draag het in de kostbare hart positie.

Ibiza armband:Een makkelijk te dragen goud verchroomde messing ketting armband is een statement stuk. Draag hem over de schouder. Eenvoudig maar elegant.

Ibiza Charm Ketting: Krijg het licht goud chromen legende thema van Ibiza! Geweldig voor het feestseizoen!

Ibiza Ombre: Het zilveren mijnontwerp uit één stuk in een hartontwerp is werkelijk prachtig! De veelkleurige mix symboliseert spiritualiteit, Paars Licht, samenwerkend als één om een vibrerend effect van harmonie te creëren. De schotelvormige hangende kleurdruppels zijn zorgvuldig geplaatst in een ruitpatroon om een prachtig effect te creëren.

Ibiza Bedelarmband: De minimalistische kleurstelling van deze armband is betoverend. Handgemaakte keramische schakelarmband. Let op de groene, paarse, gele en oranje kralen van acryl en natuursteen. De Ibiza bedelarmband is in meerdere tinten verkrijgbaar en zal je zeker opvallen.

Ibiza struikel:Deze informele bounty ketting maakt je op de een of andere manier de trendy Ibiza! Crepe de chine handgemaakte ketting in ongewone mix van bordeauxrood, groen, zwart, geel en oranje.

feliciteer en roep!

Ibiza kettingen zijn er in een breed scala van moderne straatstijlen. Kijk voor de laatste trends in Sunstones sieraden.

Ibiza enkelbandje: De styling en het minimale gebruik van kralen is Sunstones’ manier om het simpel te houden. Eenvoudig, chic en modieus, zelfs het eenvoudigste Ibiza enkelbandje zal je ’s avonds in de bloemetjes zetten.

Ibiza rope: Sunstones’ eenvoudige touwontwerp gaat goed samen met de minimale, alledaagse stof. Het Ibiza-touw brengt de charme naar je pols.

Ibiza hanger: Het ontwerp van de Zonnestenen weerspiegelt de verbeelding. Het is geen ornament maar een betekenisvol volksmotief.

Ibiza edelsteen hanger: Nog een briesje-van-hoogte-en-banger motief. Alleen deze keer zullen de kleurrijke edelsteenhangers van Sunstones je dag een geestverruimende grootsheid geven.

Sunshine DB Gold issues:Sunstones sieraden willen het echt houden en de persoonlijkheid van de persoon laten doorschijnen. Dit is ook logisch op de DB giftline.

Zonneglans ringen: Zonneglans ringen zijn mainstream, niet alleen op de binnenlandse markt, maar ook in de internationale scène. Sunstones sieraden ringen zijn zo mooi ontworpen dat ze de persoonlijkheid van hun eigenaar naar voren brengen.

Zonnestenen ringen: Het ontwerp is een stuk mooier en kleurrijker deze keer. Sunstones sieraden ringen combineren modernisme en traditie door gebruik te maken van de traditionele figuren van de zon als ontwerpen.

Sunshine Mannen Armband: Sunstones sieraden charmes armbanden zijn Bangles Kralen, 14K goud, Rongone, en Skardu – al met al een mooi, kleurrijk en speels ontwerp.

Zonneschijn geloofsarmband: Hartsymbolen worden op deze armbanden op verschillende, op televisie uitgezonden en tastbare manieren gepresenteerd. Maar als je niet van de kerk houdt, ga je misschien voor een ceremonie op een stoepje. Ga jij deze armband dragen?

Sunshine Leather: Sunshine Leather is een uniek materiaal armbanden. Vol van “lucht” uit de vingertoppen van de ontwerper, symboliseert het zonneschijn, puurheid, inspiratie en mode.

Sunshine Twist: Deze collectie armbanden is ontworpen met dezelfde bangle interlock, maar dan een beetje gedraaid. Zeer karakteristiek zijn de mix van metalen schacht, xiaoming goud, geoxideerd zilver en de glinsterende kristallen.

Met deze mooiste creaties van de bekwame ambachtslui van de 21e eeuw, voor uw draagplezier alleen gebracht door de ijverigen onder u.