Baby hapjes

Groentehapje baby

WAT IN DE BABYKIT TE STOPPEN

Hieronder vindt u de babyhapjes die wij aanbieden voor de eerste maand van uw baby bij ons:

Baby’s (spenen tot 6 maanden)

Gezonde eetgewoonten aanlerenDe meeste baby’s houden niet van voeding met veel suiker, zout en vet. Toch zijn we bereid te experimenteren met kleine porties van deze voedingsmiddelen. Met de redenering dat een baby zich misschien alleen aangetrokken voelt tot zoete dingen spelen we op deze manier mee. Maar als de baby zich aangetrokken voelt tot chemisch en zetmeelrijk voedsel zoals chocolade, maïsstroop, gummibeertjes en microchips, zou dat een probleem zijn. Wij geven dit soort voedsel alleen aan baby’s vanaf 4 maanden oud.

We weten dat kinderen vaak niet graag groenten eten. Sommigen vinden het zonde omdat groenten goed zijn voor het lichaam. Laat een baby nooit groenten zien die gekookt zijn. Vertrouw ons; uw baby zal zeker ontdekken dat groenten de betere keuze zijn als smaakmaker.Als het op fruit aankomt hoeft u zich niet vaak zorgen te maken dat uw baby ze niet graag zal eten. Al onze favoriete vruchten worden gewoonlijk aangeboden aan zowel onze jonge kinderen als onze baby’s als hun keuze.

Wij zijn ervan overtuigd dat als u met uw kind worstelt, dit misschien komt omdat u de prachtige voordelen van groenten en fruit als onderdeel van een gezonde voeding nog niet kent. U moet dus beginnen met het eten van fruit en groenten als de allereerste voedingsmiddelen die uw baby moet zien. Als uw kind twee jaar oud is, kunt u beginnen met het geleidelijk vervangen van vlees en zetmeelhoudende voedingsmiddelen in hun dieet.

OnbehagenDe allereerste keer dat u samen met uw baby fruit en groenten gaat eten, kunt u misschien te maken krijgen met veel ongerustheid en zelfs een beetje irritatie omdat uw baby wil zien hoe “aanwezigheid” voelt. Maakt u zich geen zorgen. Mettertijd zal uw baby dat gaan verwachten en van de hele ervaring gaan genieten.

Goede trips voor melk & yoghurtIn het begin is het aan te bevelen uw baby zeer magere stukken vlees en suikerarme vruchten zoals melk, yoghurt en kaas te geven. In deze periode kunt u ook variëteiten geven die niet zo suikerrijk zijn, maar wel veel eiwitten bevatten en goed verteerbaar zijn, zoals selderij, wortels en meer.

Als uw baby vier maanden oud is, kunt u beginnen met het vergroten van de hoeveelheid fruit die hij of zij kan eten, samen met meer voedzame en creatieve voeding. Uw baby zal langzaam meer zelfvertrouwen krijgen en dan kunt u hem of haar kennis laten maken met verschillende soorten fruit en groenten, samen met verschillende smaken. U kunt bijvoorbeeld veel rode paprika’s in verschillende soorten bestek snijden of hamburgerbroodjes maken en uw baby heerlijke varianten van deze vruchten geven.

Het bestek zorgde niet alleen voor veel afwisseling, maar gaf je baby ook verschillende verrukkelijke smaken. gevarieerd als ze waren, maar altijd uniek van smaak, kon je baby vriend van vijand onderscheiden, terwijl hij de wereld om zich heen verkende. Een van de meest verrukkelijke en onverwachte smaken die uw baby kan ervaren, zijn hondenkoekjes, die vrij zacht en kauwbaar zijn en naar papaja smaken.

Smoothies en milkshakesJe wilt je baby een unieke smaak geven, maar je weet niet zeker wat je hem of haar moet geven? Voor de liefde van uw kind stop met het maken van rare smaak milkshakes en smoothies en focus op het verstrekken van hem of haar met de meest heerlijke drankjes. U kunt ook verschillende fruitsoorten combineren om hem of haar verschillende verrukkelijke smaken te geven.

Het belangrijkste concept dat u uit dit artikel moet halen, is te weten welke groenten en fruit uw baby moet eten. Het is meestal het eerste wat baby niet graag eet, maar probeer hem of haar te voorzien van gevarieerde en liefdevolle smaken. U kunt het eten van uw baby ook combineren met verschillende smaken, waardoor het nog specialer en unieker wordt. Laat ons elke dag met onze kinderen communiceren door variaties van de hierboven vermelde ideeën te gebruiken. Na een tijdje zult u de unieke favoriete smaken van uw baby leren kennen.

VoordelenU geeft uw baby niet alleen heerlijke smaken, maar u voorkomt ook dat hij of zij slechte gewoonten aanleert. Goede voeding is de ruggengraat van een gezonde levensstijl. Geef uw baby de juiste voeding en hij of zij zal harder lopen dan welke baby ook op aarde.

lees meer

Groentehapjes

Groentehapje baby