Wat zijn de verschillen tussen jou en paniek

Hypnobirthing

Het duidelijkste verschil tussen een vrouw na de bevalling en een vrouw zonder bevalling is dat de eerste huilt en schreeuwt, terwijl de tweede alles in het werk stelt om kalm te blijven en zich opgelucht te voelen. Of deze vrouwen nu een keizersnede hebben gehad of niet, of zijn bevallen, hun ervaringen zijn in wezen hetzelfde. Pijn, ongemak, angst en paniek komen allemaal voor, en het is voor iedereen hetzelfde. Er zijn echter enkele verschillen.

Hier zijn wat tips voor beide:

Jullie zijn allebei volkomen normaal, en je lichaam heeft een manier om met deze dingen om te gaan. Dat gezegd hebbende, je lichaam heeft wel een manier om je beter te laten voelen. Ook hoef je niet per se op kraamvisite of bevallingscursus (al zou je dat wel moeten doen), je kunt en moet je comfortabel en “normaal” voelen, zonder lessen of therapie├źn.

Hypno birthing, hypnose en voortplantingslessen kunnen en moeten heilzaam zijn voor zowel de vrouw als de man. Ze zijn ontworpen om je te helpen ontspannen, je lichaam te troosten, terwijl je je gevoel van heelheid en evenwicht in je wezen vergroot. Het zijn manieren om je te verbinden met je innerlijke Wezen, en ze zijn bedoeld om je te helpen je voor te bereiden op het ouderschap. Verschillende vrouwen hebben hypno birthing, hypnose en menstruatie lessen gebruikt, om hen te helpen zich emotioneel meer in balans te voelen, en meer controle over je leven te hebben. Houd er rekening mee dat deze manieren van werken met je dilemma de voorkeur hebben, niet zijn aangenomen. Je moet met een medisch deskundige spreken voor het juiste medische advies, en voor een gelukkiger, gezonder leven.

Lees meer:
Doula