interactieve kunst

Tekenles voor kinderen

Na elke bouwsteen kunst zullen we de aangrenzende gebieden van “Design”, “Story-telling & “Physicality” verkennen.

Onze interactieve kunst- en tekenlessen zijn speciaal gericht op jonge kinderen. We hebben altijd leuke en interactieve (plezier was inbegrepen in alle lessen voor volwassenen in Harvey Mudd College) en “interessante” activiteiten die niet alleen zijn ontworpen voor het plezier, maar voor de voortdurende verbetering van de nieuwe kunstvaardigheden. Dit programma is ontworpen voor de kleine kunstenaar met “talenten” en ze worden enorm beloond als ze groeien en dit programma met spelletjes en entertainment, alter na alter.

Onze speciale programma’s voor gezinnen omvatten een schilderles met onze gediplomeerde kunstenaar voor kinderen (2-4 jaar) gedurende een sessie van 1 uur, en een kunstclub voor scholen en gezinnen waaraan onze kunstdocenten in opleiding en volledig betrokken volwassen kunstenaars kunnen deelnemen voor groepen kinderen die niet aanwezig kunnen zijn:

We geven elkaar een high five en maken overal in de kamer foto’s terwijl ze zich klaarmaken voor de leuke, interactieve kunstervaring.

Tienduizenden gezinnen bezoeken op zaterdag onze klassen op school, andere scholen en gemeenschapscentra, waardoor ons programma kan bloeien en groeien en de kinderen en hun leeractiviteiten uiterst verrijkende en gedenkwaardige ervaringen kunnen opdoen.

Lees meer:
Gepersonaliseerde cadeaus