Gezonde Baby Hapjes

Groentehapje baby

Hoog in energie en ontworpen om te worden gekauwd

Onze babyvoeding is speciaal ontworpen om te worden gekauwd en ook de wortel en mineraal crème soepel op te nemen. Het vormt een natuurlijke omgeving voor uw baby. De gemakkelijke methode om snacks te geven is om plezier aan de babyvoeding toe te voegen door kleuren en vormen toe te voegen.

Leuke vormen voor jonge moeders om van te genieten

Appel, banaan en andere vruchten

Komkommer

Druiven

Mango

peer

Chinitely

De eerste maanden zijn altijd moeilijk voor een nieuwe moeder. Zwangerschap vergroot wel uw verantwoordelijkheden, maar u kunt er toch in slagen om voedzame hapjes voor uw baby te introduceren. De hapjes die wij geven zijn speciaal afgestemd op de behoeften van uw baby, baby’s buikje groeit erg snel.

We bespreken met u het beste moment om te beginnen met voedzame babyhapjes. Over het algemeen is de beste tijd ongeveer 6 maanden voor de laatste maanden van de voeding van uw baby. In die tijd vermijdt u dat uw baby wordt blootgesteld aan schadelijke gifstoffen en geeft u uw baby ook de kans om tot rust te komen.

Soms gebeurt het dat u vergeet uw baby een tussendoortje te geven en dat hij of zij symptomen van reflux begint te vertonen. Reflux treedt meestal op wanneer de EVA’s in de slokdarm achterblijven en veel druk op de maag veroorzaken. Meestal voorkomt u refluxproblemen door tussendoortjes te bewaren voor de laatste maanden van uw baby’s verblijf.

willen we graag dat je onze handige lijst met babyhapjes hebt. Het is belangrijk dat je weet waar je rekening mee moet houden als je je baby gezonde tussendoortjes wilt geven op elk moment van de dag.

oDieet toboggans voor baby’s van 6 maanden tot 12 maanden zijn:

Wij raden een selectieve voeding met veel vezels aan voor de eerste 6 maanden van het leven van uw baby. Tijdens de volgende 6 maanden moet u geleidelijk overschakelen op een selectieve voeding rijk aan vloeistoffen en vezels. Zolang u in staat bent om uw baby een evenwichtige voeding te geven, zou u veel succes moeten hebben bij uw poging om uw baby gezond te maken.

o Gedurende de eerste 12 maanden van het leven van uw baby, moet u hem of haar uitsluitend voeden met moedermelk. U moet het soort moedermelk afwisselen, afhankelijk van het melktype van uw baby. Hoewel moedermelk voor een baby zeer voedzaam is en gemakkelijk te produceren, is het geen keuze van voeding. Wij stellen voor uw baby te voeden met flesvoeding medium of vol. Formulevoeding is gemakkelijker aan te maken, vergt niet zoveel voorbereidingstijd en levert voedzame melk met precies de juiste calorieën. Oefen alstublieft altijd met het kiezen van de juiste en gezonde voeding voor uw gezin.

oWanneer u wilt dat uw baby met vaste voeding begint, kunt u hem of haar soepspot geven met wat koekjes en notencrackers. Vermijd commerciële, met name kant-en-klare babyvoeding en babyvoeding in blik, omdat deze grotere hoeveelheden zout en andere kunstmatige ingrediënten kunnen bevatten, die uw baby moeilijk kan verdragen.

Wanneer uw baby klaar is om naar de volgende fase over te gaan, kunt u beginnen met de introductie van fruit, groenten en granen. In dit stadium, zou u moeten beginnen het leeftijds geschikte voedsel van de baby van de markt te kopen (dat volgens studies heeft bewezen om het risico van groeicomplicaties te verminderen) zoals brood, graangewassen, rijst, pasta enz. Zorg ervoor dat u de kinderarts van uw baby raadpleegt voordat u met deze nieuwe voedingsmiddelen begint.

o Wanneer uw baby 10-18 maanden oud is, kunt u beginnen met hem vaker vast voedsel te geven. Het is belangrijk dat u uw baby met respect en geduld voedt, omdat uw baby dan meestal het gevoeligst is voor voedsel. De introductie van nieuw voedsel moet geleidelijk gebeuren om voedselreacties te voorkomen.

o Het doel van respectvol voeden is ervoor te zorgen dat uw baby met deze voeding kan omgaan en ervan zal genieten.

o Denk er altijd aan voedsel langzaam te introduceren en wees geduldig terwijl uw baby leert eten.

o Dwing je baby nooit iets te eten wat hij of zij niet lekker vindt.

o Leer hoe je de eetlust van je baby op peil houdt.

o U kunt “nee” zeggen tegen voedsel dat hij of zij wil eten, maar leg op een vriendelijke manier uit waarom u dit verzoek doet.

o Gebruik nooit levensmiddelen van verschillende kleuren bij dezelfde maaltijd.

o Denk er altijd aan voedingsmiddelen uit het dieetprogramma van uw baby weg te nemen of te schrappen omdat uw baby afhankelijk kan worden van bepaalde voedingsmiddelen en andere voedingsmiddelen niet zwaar genoeg kan investeren.

o Maak van uw huis de best mogelijke omgeving voor uw baby. Begin met het ziekenhuiskastje van uw baby voor zijn medicijnen en zijn voeding. Andere voorzieningen zijn zijn speelruimte, zijn kamer, zijn luierruimte (die wordt elke week verschoond, dus zonde van de tijd!!) en zijn zuigflessen.

o Probeer zo weinig mogelijk van zijn voedsel (ook vloeistoffen) te besprenkelen met vruchten- en groentesappen; dit zal zijn spijsvertering bevorderen. Sap is gezonder en zal hem tegelijkertijd goed doen.